Helyi közélet

2016.02.18. 14:08

Megmelengetik a lelkeket Bodrogkisfaludon és Bodrogkeresztúron

Bodrogkisfalud, Bodrogkeresztúr - Sokszínű programokkal mesés világba hívják az érdeklődőket.

Bodrogkisfalud, Bodrogkeresztúr - Sokszínű programokkal mesés világba hívják az érdeklődőket.

Február 20-án lélek- és bormelengető, mesés világba hívja az érdeklődőket a Patricius Borház és a Tokaj Nobilis Szőlőbirtok. A Patricius Borházban a Várhegydűlőben délben kezdődik a Feledtető birtoktúra, amely a „Viszlát tél, Hello tavasz!” címet viseli. Ezt követően meg lehet kóstolgatni az új borokat, ahol dr. Molnár Péter birtokigazgató mondja el gondolatait a legfrissebb évjáratról, de bemutatják a furmint ezer arcát, valamint Berecz András mond meséket Lelki fröccs címmel.

Időjóslás, pacsirták röpte…

A bodrogkeresztúri Nobilis szőlőbirtokon muzsika, házi sütik, lekvárok, pálinkák, Zemplén ízei és gyereksarok várja a látogatókat. Lesz még Zsuzsanna-napi időjóslás, azaz a pacsirták röptének figyelése. A téli zimankós időjárás végét a Zsuzsanna napján megszólaló pacsirták jelzik, ezen a napon kezdték el a gazdák a szőlők metszését is, hogy azon le ne fagyjon a rügy. A gyerekeket és a fázós, gyereklelkű felnőtteket játszósarok várja. A nap végeztével táncházat rendeznek Bodrogkeresztúrban a faluházban.

A programokon való részvétel ingyenes. A közlekedés sem lesz bonyolult a két helyszín között, hiszen buszjárat indul minden egész órában a Patricius Borháztól Bodrogkeresztúr felé.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában