Helyi közélet

2014.12.20. 14:04

Előzetesben a sarlós támadó

Miskolc, Tokaj - További fogvatartását rendelte el a nyomozási bíró annak a férfinak, aki Tokajban többek között egy sarlóval megtámadta rokonát és súlyosan megsérült.

Miskolc, Tokaj - További fogvatartását rendelte el a nyomozási bíró annak a férfinak, aki Tokajban többek között egy sarlóval megtámadta rokonát és súlyosan megsérült.Emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság M. János 34 éves újfehértói lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Tokaj külterületén, 2014. december 17-én 18 órkor előzetes szóváltást követően egy sarlóval többször lesújtott 28 éves rokonára, majd a férfit egy fegyverrel is megsebesített.

A borsodi rendőrök megkeresésére a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai röviddel a bűncselekmény elkövetése után a 34 éves újfehértói férfit azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi őrizetbe vette a gyanúsítottat, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit a járásbíróság 2014. december 19-én elrendelt.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában