Helyi közélet

2014.11.19. 08:01

Köszönet helyett ütlegelést kapott

Miskolc - Csak a balesettől akarta megóvni a síneken kószáló férfit, az mégis megütötte őt.

Miskolc - Csak a balesettől akarta megóvni a síneken kószáló férfit, az mégis megütötte őt.Garázdaság vétsége miatt emelt vádat egy 26 éves férfival szemben a Miskolci Járási Ügyészség egy szeptemberben történt eset miatt, közölte az Észak-Magyarországgal dr. Miskolci László megyei főügyész.

A vádlott férfi erősen ittas állapotban az egyik miskolci villamosmegállóban ténfergett a síneken. A sértett férfi látta közeledni a villamost, és felhívta rá a kapatos idegen figyelmét. Botor módon arra kérte a sínek között kóborló részeg embert, hogy lépjen fel a járdaszigetre, de ő valószínűleg úgy gondolta, testével feltartóztathatja a járművet, és vitatkozni kezdett a sértettel.

Miután egy barátja segítségével emberünk mégis felmászott a megállóba, számon kérte az őt figyelmeztető utastársán az „aggódást”, majd rövid szóváltást követően ököllel háromszor is arcon ütötte a neki csupán segíteni akaró férfit. A pórul járt „szamaritánus” nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A korábban már két alkalommal büntetett vádlottal szemben az ügyészség benyújtotta a vádiratot, amiben közérdekű munka büntetés kiszabására tett indítványt a bíróságnak.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában