Helyi közélet

2014.05.18. 15:20

Készenléti Rendőrség: ittas járművezetőt állítottak elő

Felsőzsolca, Miskolc - A rendőrök egy járművét ittasan vezető férfit állítottak elő, aki Felsőzsolcán egy kerítésnek ütközött autójával.

Felsőzsolca, Miskolc - A rendőrök egy járművét ittasan vezető férfit állítottak elő, aki Felsőzsolcán egy kerítésnek ütközött autójával.Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. május 16-án a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök telefonon történt bejelentés alapján jelentek meg 23 óra 10 perckor Felsőzsolca, Szent István úton, ahol a 23 éves Cs. László alsózsolcai lakos az általa vezetett autójával az egyik családi ház kerítésébe hajtott.

A helyszínen elvégzett légalkohol mérés a sofőr ittasságát mutatta, aki egyébként az ütközés során sérülést is szenvedett, így további vizsgálata és vérvétel elvégzése céljából az időközben kiérkező mentőszolgálat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórházba szállította a rendőrök közreműködésével.

Cs. Lászlóval szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított a rendőrség büntetőeljárást.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában