Helyi közélet

2013.05.23. 15:34

Nem zár be a selyemréti strand

Miskolc - Mégsem zárják be a Selyemréti Strandfürdőt. A kivitelező, a közterület egy szakaszának lezárásával megoldja a fürdő szennyvízhálózatának bővítését.

Miskolc - Mégsem zárják be a Selyemréti Strandfürdőt. A kivitelező, a közterület egy szakaszának lezárásával megoldja a fürdő szennyvízhálózatának bővítését. Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. kommunikációs igazgatója lapunknak elmondta: a Selyemréti Strandfürdőben jelenleg is zajló fejlesztést követően a korábbinál jelentősen több vendégre lehet majd számítani. „Emiatt szükségessé vált a komplexum szennyvízhálózatának bővítése is. A szakemberek megvizsgálták ennek lehetőségét, az egyeztetések eredménye pedig az, hogy a bővítés a Selyemréti Strandfürdő utca felőli részén, a közterület egy szakaszának lezárásával megoldható. Így a beruházás befejezésekor, a fürdőkomplexum nyitását megelőző pár napban lehet csak szükség bezárásra” – tette hozzá.

ÉM-NSZR


Előzmény:

Miskolc - A hírek szerint egy időre bezár a Selyemréti strandfürdő. Szerdán nem sikerült megtudnunk, hogy mikor és mennyi időre, mert a Miskolci Turisztikai Kft és a kivitelező még egyeztettek.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában