Helyi közélet

2013.05.06. 15:23

A rendőrség szerint a lyukói kérdés tárgytalan

Miskolc - Tárgytalannak tekinti a lyukói rendőrőrssel kapcsolatos kérdéseinket a megyei rendőr-főkapitányság és a Belügyminisztérium is.

Miskolc - Tárgytalannak tekinti a lyukói rendőrőrssel kapcsolatos kérdéseinket a megyei rendőr-főkapitányság és a Belügyminisztérium is. Mint ismert: dr. Kriza Ákos polgármester bejelentette, rendőrőrs lesz Lyukóban. Ezután lapunk érdeklődött: mikortól. A Belügyminisztériumnak (BM) és a megyei rendőr-főkapitányságnak is elküldtük kérdéseinket, de későbbre ígértek választ. Ezt is leírva, cikkünk megjelent. De a BM és a rendőrség ezt kifogásolta. A megyei rendőr-főkapitányság szerint mivel a kért információk hiányában jelentettük meg cikkünket, ezért megkeresésünket tárgytalannak tekintik. A BM válasza: „... feltehetően nem volt szüksége a Belügyminisztériumtól származó információkra. Erre tekintettel tájékoztatjuk, hogy alábbi megkeresését tárgytalannak tekintjük.”

Sebestyén László országgyűlési képviselő azonban válaszolt kérdéseinkre. Részletek >>>

ÉM-NSZR


Miskolc - Lyukói rendőrőrs: a Belügyminisztérium és a rendőrség tárgytalannak tekinti megkeresésünket.

01.05.2013 | Miskolc - Lyukónak külön rendőrőrse lesz - erről először egy lakossági fórumon beszélt dr. Kriza Ákos polgármester. De mikor? - kérdeztük most.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában