Helyi közélet

2013.04.14. 15:31

Felkészületlenül érte az edzőt a brutális támadás

Miskolc - „Naponta három fájdalomcsillapítóval már el lehet viselni” - válaszolta Sárréti Géza, a DVTK-Vénusz-Szabadidőközpont női futsalcsapatának vezetőedzője, amikor munkatársunk hogyléte felől érdeklődött. A sportembert március 9-én este minden ok nélkül támadta meg egy 20 éves nagytarcsai fiatalember.

Miskolc - „Naponta három fájdalomcsillapítóval már el lehet viselni” - válaszolta Sárréti Géza, a DVTK-Vénusz-Szabadidőközpont női futsalcsapatának vezetőedzője, amikor munkatársunk hogyléte felől érdeklődött. A sportembert március 9-én este minden ok nélkül támadta meg egy 20 éves nagytarcsai fiatalember.„Hozzá vagyok szokva a fiatalok túlfűtött reakcióihoz, de ilyen agresszióra nem számítottam”, mesélte Sárréti Géza. A támadó a barátnőjével veszekedett, és minden előzmény nélkül támadt rá a buszra várakozó edzőre. „Felkészületlenül ért. A lány kettőnk között állt, egyszer csak a férfi félretolta, és azonnal ütött”, mesélte a részleteket az edző.

Sárréti Gézát Debrecenben, a klinikán műtötték, fémlemezzel fogták össze a több darabba tört állkapcsát. A lemez még benn van, lassan gyógyul is a sérülés, de a fájdalom mindennapos, mondta az edző, akit debreceni tartózkodása alatt két olyan sérülttel is összehozta a sors, akit szintén ok nélkül bántalmaztak Miskolcon.

Az edző támadóját a rendőrség két napon belül elfogta, a bíróság pedig előzetes letartóztatásba helyezte. A maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés miatt ellene indult eljárás első bírósági tárgyalása is lezajlott.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában