Helyi közélet

2013.03.11. 11:32

Munkaügyi Fórum Putnokon

Putnok - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja és a Putnoki Járási Hivatal Járási Munkaügyi Kirendeltsége, kistérségi munkáltatói fórumok keretében tájékoztatta a vállalkozásokat, munkaadókat a 2013. évi foglalkoztatást-bővítő lehetőségekről, Putnokon a Belvárosi Művelődési Központban.

Putnok - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja és a Putnoki Járási Hivatal Járási Munkaügyi Kirendeltsége, kistérségi munkáltatói fórumok keretében tájékoztatta a vállalkozásokat, munkaadókat a 2013. évi foglalkoztatást-bővítő lehetőségekről, Putnokon a Belvárosi Művelődési Központban.A fórumot Tamás Barnabás Országgyűlési képviselő, Putnok Város Polgármestere nyitotta meg.

A munkahelyvédelmi akciótervhez kapcsolódó adókedvezmények érvényesítéséről a B-A-Z Megyei Nemzeti Adó és Vámhivatal képviselője Dr. Solymár Gabriella tartott előadást.

Fógelné Kiss Éva a Kormány Hivatal B-A-Z Megyei Munkaügyi Központ szakmai igazgató helyettese: a kis és közép vállalkozások munkahelyteremtő beruházásokról, azok támogatásáról adott átfogó képet az érdeklődőknek.

Az Új Széchenyi Terv aktuális pályázati lehetőségeiről Horváth Anikó a Széchenyi Programiroda képviselője tájékoztatta az üzletembereket.

A Munkaügyi Központ foglalkoztatást bővítő és megőrző 2013. évi lehetőségeiről a B-A-Z Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Képviselője részletesen ismertette a programban szereplő lehetőségeket.

Elek Franciska a Munkaügyi Központ Putnoki Kirendeltségének Vezetője előadásával zárult a rendezvény. A fórumon résztvevők minden kérdésükre kielégítő választ kaptak a szakemberektől.

- Tamás István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában