Helyi közélet

2013.01.14. 18:36

Év szépe 2012 - Edina lett a legszebb

Miskolc - Az olvasók szavazatai alapján a miskolci Reidl Edina lett az Év Szépe.

Miskolc - Az olvasók szavazatai alapján a miskolci Reidl Edina lett az Év Szépe.A Borsod Online-on, az Észak-Magyarország utolsó oldalán, valamint a Vasárnapi Észak harmadik oldalán minden alkalommal bemutatunk egy-egy lányt megyénk legszebbjei közül. Az olvasók most is megszavazták az év legszebb lányát, és a voksok alapján 2012-ben Reidl Edina lett a legszebb.

Kétszer is nyert

– Magamtól nem jutott volna eszembe fotózásra jelentkezni, bár kaptam olyan visszajelzéseket korábban is, hogy érdemes lenne megpróbálnom – mondja a 19 éves miskolci diáklány. – Először anyukám jelentkezett helyettem, amiről csak akkor tudtam, amikor hívtak a fotózásra. Annyira megtetszett az az oldott légkör, amit tapasztaltam, hogy végül még egyszer jelentkeztem.

Így történt meg az, hogy Edina tulajdonképpen három díjat is magáénak tudhatott 2012-ben, hiszen az olvasók augusztusban és decemberben is őt találták a legszebbnek.

– Sokan gratuláltak az ismerőseim közül a megjelent fotókhoz, ami nagyon jól esett, de az még jobban, hogy ismeretlenek is írtak a Facebook-oldalamra, hogy tetszenek a képeim.

Arra a kérdésre, hogy akadtak-e olyanok, akik próbálkoztak kapcsolatba is lépni Edinával, elneveti magát:

– Persze, voltak ilyenek, és van olyan, aki elég kitartóan próbál közeledni, de mindenkinek jeleztem, jelenleg van barátom, akivel remekül megértjük egymást, ezért bár jólesik mindenkinek az érdeklődése, hiszen minden nő tetszeni akar a férfiaknak, de most nincs esélye senkinek, köszönöm szépen, remekül érzem magam a mostani kapcsolatomban.

Hogy mitől működik egy kapcsolat Edina szerint?

– A külső nem számít olyan szinten, hogy legyen magas, barna hajú, kék szemű, vagy ilyesmi, inkább csak az, hogy megfogjon valami egy férfiban. A belső tulajdonságok viszont annál fontosabbak a számomra. Az alapvető, hogy legyen őszinte, legyen humora és soha ne unatkozzak mellette. A barátommal lelkileg is teljesen egymásra vagyunk hangolódva, nagyon jó, hogy minden meg tudok vele beszélni.

Edina elmondta, jelenleg kozmetikusnak tanul, idén végez, de szeretne tovább tanulni, talán a miskolci egészségügyi kart célozza majd meg. Szabadidejében szeret minél több időt a barátaival tölteni, táncolni és zenét hallgatni. Az utóbbiban szinte mindenevő, az a legfontosabb, hogy jó ritmusa legyen.

Szeretne majd a szakmájában elhelyezkedni, de addig még kipróbálná magát a kamera előtt.

– Nem titkolom senki előtt, hogy szeretnék fotómodell lenni. A kifutó az sajnos nem az én világom, ahhoz túl alacsony vagyok, de jó lenne, ha szeretne a kamera. Ez az elismerés, amit az olvasóktól kaptam, csak megerősít abban, hogy talán helyem lenne abban a világban, így ha felkérést kapok, nagyon szívesen vállalkozom a későbbiekben is fotózásra.

ÉM-BG


Minden hónapban megválasztottuk a hónap legszebb lányát. Az a lány nyert, akinek fotóit a legtöbbször kattintották. Íme az összesített lista: 2012 legszebb lányai a Borsod Online-on! 

Szeretnél ingyenes portfóliót látni magadról? Itt a lehetőség >>> 


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában