Helyi közélet

2013.01.27. 12:02

„24” – Vadászbaleset Kácson: Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Borsod-Abaúj-Zemplén - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. január 26-án is több esetben történt rendőri intézkedés.

Borsod-Abaúj-Zemplén - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. január 26-án is több esetben történt rendőri intézkedés.Az elmúlt napon megyénk útjain egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

Tiszaújvárosban a reggeli órákban egy kerékpáros kanyarodása során nem biztosított elsőbbséget egy autósnak és emiatt összeütköztek. A biciklis nő a balesetben súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A közlekedési baleset körülményeit a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A további balesetek elkerülése érdekében a Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a télies, havas, fagyos időben az időjárási, látási és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket! Ne feledjék: Mindenkit haza várnak!

Szabálysértési őrizetbe vételek

A megye rendőri szervei az elmúlt huszonnégy órában tizenegy főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei három bolti tolvajjal, ugyanennyi illegális fakitermelővel és két prostituálttal szemben hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az edelényi és ózdi rendőrök egy-egy fatolvajt vettek szabálysértési őrizetbe, míg a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egy bolti tolvajt.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket 72 órán belül, gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.

Vadászbaleset Kácson

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 57 éves tardi férfival szemben. A nyomozás adatai alapján a gyanúsított Kács külterületén a délutáni órákban egy hajtóvadászat során golyós lőfegyverével meglőtt egy 20 éves mezőkövesdi férfit. A hajtó az őt ért lövés miatt súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a körülményeket.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában