Helyi közélet

2012.10.08. 14:09

Rendőrségi felhívás eltűnés ügyében

Miskolc - A Miskolci Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretén belül vizsgálatot folytat Barna Angelika 19 éves hernádkaki lakos eltűnése ügyében.

Miskolc - A Miskolci Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretén belül vizsgálatot folytat Barna Angelika 19 éves hernádkaki lakos eltűnése ügyében.Barna Angelika 2012. szeptember 4-én az esti órákban Hernádkakról ismeretlen helyre távozott és azóta életjelet nem adott magáról. A rendelkezésre álló információk szerint a fiatal lány feltételezhetően Miskolc területén, illetve Tiszaújváros, Ároktő vagy Polgár települések környékén tartózkodhat. A felkutatására tett intézkedések ezidáig eredményre nem vezettek.

Személyleírása:

  • Kb. 168 cm magas, normál testalkatú, kb. 50-55 kg testsúlyú. Szeme színe barna. Fogazata ép. Lábmérete 37-es.
  • Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert.
  • A Rendőrség kéri, hogy aki Barna Angelika tartózkodási helyéről információval rendelkezik, illetve őt eltűnése óta látta, vagy látni vélte jelentkezzen személyesen a Miskolci Rendőrkapitányságon, (Miskolc, Fábián kapu 4.), illetve távbeszélőn az 514-511/28-85, vagy az ingyenesen hívható 107-es, vagy 112-es telefonszámok bármelyikén.

    - Egyedné Novodonszki Éva főtanácsos B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda sajtóreferens -

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában