Helyi közélet

2012.09.25. 13:09

Gyalogos városnézés csütörtökön Miskolcon

Miskolc - Szeptember 27-én két alkalommal is várják az érdeklődőket gyalogos városnézésre idegenvezetéssel a belvárosban.

Miskolc - Szeptember 27-én két alkalommal is várják az érdeklődőket gyalogos városnézésre idegenvezetéssel a belvárosban.

Mint azt megtudtuk, előzetes jelentkezés nem szükséges a Tourinform Miskolc szervezte "túrához", amelyek az iroda (Városház tér 13.) elől indulnak 10 és 15 órakor. A séta időtartama kb. másfél óra, a résztvevők apró ajándékokat kapnak a program végén. Azok a vendégek, akik aznap bevisznek a Tourinform irodába 10 db, magyarországi helyszínt ábrázoló képeslapot, illetve azok, akik a MiskolcON kiadványban szereplő Kultúr-kör c. játék keretében legalább 3 pecséttel rendelkeznek és azt bemutatják, választhatnak egy "zsákbamacskát". A zsákokban turisztikai tárgyú könyv, puzzle vagy szóróajándékok lesznek.

Az irodába betérő vendégekkel egy kérdőívet is szeretnének kitöltetni a szervezők, amelyben többek között arra is várnak ötleteket, hogy mit várnak a jövőben az új TDM-től, illetve a megújulóban lévő Tourinform Miskolc irodától. (A kérdőívet kitöltők is kapnak apróbb ajándékokat.)

Ezen a napon, azaz csütörtökön a Magyar Turizmus Zrt. Észak-Magyarországi Regionális Marketing Igazgatósága is "kitelepül" a városba. Az RMI munkatársai kis csokival, apró figyelmességgel várják a vendégeket az irodával szemben, az Erzsébet téren 10 és 12 óra között.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában