Helyi közélet

2012.02.23. 09:45

Gödrök a Pallós utcánál - A MIHŐ közleménye

Miskolc - A "<a href="http://www.boon.hu/kiastak-majd-otthagytak-a-godroket-a-pallos-utcanal/1913183">Kiásták, majd otthagyták a gödröket a Pallós utcánál</a>" című cikkünkre reagált a MIHŐ Kft.

Miskolc - A "Kiásták, majd otthagyták a gödröket a Pallós utcánál" című cikkünkre reagált a MIHŐ Kft.

"2012. február 12-én a Pallós utcában a primér távfűtési vezeték kilyukadt. A MIHŐ Kft. készenléti ügyelete a hiba elhárítását azonnal elvégezte, a hibás vezetékszakasz cseréjével. A hibaelhárítás során megállapítást nyert, hogy nem csak a ténylegesen kilyukadt vezeték cseréje szükséges, hanem egy hosszabb, hasonló mértékben korrodált vezetékszakasz cseréje is, a biztonságos hőszolgáltatás fenntartása érdekében. A szükséges csőanyagot haladéktalanul megrendeltük, melynek beérkezése a visszaigazolás szerint február 29-ére várható. Az anyag beérkezését követően társaságunk azonnal elvégzi a távfűtési vezetékek cseréjét és helyreállítja a területet. A MIHŐ Kft. szem előtt tartja a takarékosságot, ezért, annak érdekében, hogy ne kelljen kétszer felbontani és helyreállítani az érintett területet, a két munkafázis időszakára elkerítette a munkaárkot. A hiba végleges felszámolásáig, a terület helyreállításáig a környéken lakók szíves megértését és türelmét kérjük" - tájékoztatta a Borsod Online-t a MIHŐ Kft.


Előzmény:

Miskolc - Olvasóink panaszolták, hogy távhős munkálatok miatt, parkolóhelyek szűkültek le Miskolcon a Pallós utcán.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában