Helyi közélet

2011.12.04. 10:16

Mikulás futás a Rotaryval

Miskolc - Miskolc év végi rendezvénysorozatának részeként „Mikulás futást” rendez december 5-én 13 és 15 óra között a belvárosban a Rotary Club Miskolc, hogy e vidám, játékos tömegsportakciójukkal felhívja a mozgás fontosságára a figyelmet.

Miskolc - Miskolc év végi rendezvénysorozatának részeként „Mikulás futást” rendez december 5-én 13 és 15 óra között a belvárosban a Rotary Club Miskolc, hogy e vidám, játékos tömegsportakciójukkal felhívja a mozgás fontosságára a figyelmet. Az útvonal a következő: Városház tér, Széchenyi utca, Kazinczy utca, Hősök tere, Déryné utca, Széchenyi utca, Városház tér. A rendezvényen miskolci középiskolák diákjai vesznek részt, péntek délig 8 középiskola 350 tanulójának nevezését fogadták a szervezők, de nevezni a helyszínen is lehet 13 órától a start helyén. Eredményhirdetés, a díjak átadása 14.50-től várható, amit zenéslevezető mozgás és tombolasorsolás követ.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában