Helyi közélet

2011.10.22. 12:04

Mi történt október 21-én Borsod-Abaúj-Zemplénben?

Itt megnézheti, mi minden történt október 21-én, pénteken Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Itt megnézheti, mi minden történt október 21-én, pénteken Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Miskolc - Vivien 19 éves egri diáklány. Szereti a kihívásokat mert a siker élteti. Sokat sportol, jelenleg cheerleader lány egy miskolci focicsapatnál.    

A hatalom kénytelen lenne türelemmel lenni, akkor is, ha a hatalmat gyakorlók amúgy nem türelmesek - Bujdos Attila jegyzete  

Miskolc - Pálinka eladó, nagy tételben is! Ár: 2000 forint/liter. Ezzel a szöveggel jelentette meg hirdetését egy újságban egy Borsod megyei férfi. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai próbavásárláskor 100 liter pálinkát rendeltek a hirdetőtől.   

Miskolc - Pénteken kezdetben marad a borongós idő, és fokozatosan mindenütt megszűnik az eső. Délután északon változóan, délen erősen felhős lesz az ég.  

Miskolc, 2011. október 21., péntek (MTI) - Újsághirdetésben árulta az illegálisan előállított pálinkát egy Borsod megyei, felsőnyárádi férfi, aki ellen jövedéki orgazdaság miatt indult eljárás - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Észak-magyarországi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtóreferense pénteken az MTI-vel.  

Miskolc - Miskolc elmúlt egy esztendejét is mérlegre tették az önkormányzati ülésen.  

Miskolc, 2011. október 21., péntek (MTI) - Kiköltöztetik a lakókat a tűzoltók egy tízemeletes miskolci panelház egy részéből péntek délelőtt, az érintett területet kordonnal lezárták - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről.  

Miskolc - Helyszíni "szemlénk" után csütörtökön egy ingatlan tulajdonos írta meg a Borsod Online-nak a véleményét a miskolci belvárosban tapasztalható galamb ürülék ügyben. Íme a Miskolci Önkormányzat jelenlegi álláspontja!  

Miskolc - Csütörtökön ült össze a miskolci testület, hogy csaknem 30 napirendről döntsön.   

Ózd - Az Ózdi Rendőrkapitányság október 12-én két ózdi, uzsora- és más bűncselekményekkel gyanúsított személlyel szemben fejezte be a büntetőeljárás nyomozati szakaszát.  

Miskolc - Fiatalkori bűnelkövetők ingyen munkájukkal igyekeznek jó útra térni.  

Miskolc - Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt Miskolcon a Vörösmarty utcán pénteken dél körül.  

Miskolc - Két versenynap után két borsodi vezette az idei Bécs-Pozsony-Budapest ultramarathont: a fancsali Bogár János állt az élen, míg a miskolci Németh Csaba a második volt. Pénteken Győrből tatára futnak a versenyzők.  

Miskolc - Nyelvoktatás, ismeretterjesztés és tehetséggondozás. Ezek a 10 éves TIT legfőbb tevékenységei.  

Miskolc - Sok egyetemistának már szeptemberben szüksége lenne az ösztöndíjra. De az csak októberben érkezik.  

Miskolc, 2011. október 21., péntek (MTI) - Kiköltöztették a lakókat a tűzoltók egy tízemeletes miskolci panelház egy részéből péntek délelőtt; a szolgáltató elzárta a gázt az épületben, a rendőrség pedig az egész tömböt kordonnal körbezárta - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről. A hatóságok egyelőre nem közölték, miért volt szükség az intézkedésre.  

Ózd - Az ózdi Szépirodalmi és Művészeti Értékeket Pártolók Szépítők Egyesületének egyik legújabb és legfiatalabb hölgy tagja a tizenkilenc éves Érsek Éva, aki az ózdi Széchenyi István Közgazdasági Szakközépiskola tanulója.  

Miskolc - A Földes Ferenc Gimnázium Öregdiákok Egyesülete nevében, dr. Kaló Emil elnök koszorúzott pénteken az iskolánál található Széchenyi emléktáblánál: 1956-ban rövid ideig ezt a nevet viselte az iskola.  

Miskolc - A Magyar Köztársaság  Short Track Quad Országos Bajnokság  6. fordulóját szombaton Bugyiban rendezik meg. A versenyen a miskolci címvédő Kazár Miklós is rajthoz áll.  

Szikszó, Miskolc - Világra jöttek az év első hármasikrei a B.-A.-Z. Megyei Kórház szülészetén e hét csütörtökén, méghozzá a terhesség 35. hetében, császármetszéssel.  

Miskolc, 2011. október 21., péntek (MTI) - Egy 83 éves gyalogost gázolt halálra egy személyautó Miskolcon a Vörösmarty úton; a férfi nem kijelölt gyalogátkelőhelyen ment át. Az autós segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről - tájékoztatta a rendőrség pénteken az MTI-t.  

Borsod-Abaúj-Zemplén, Budapest - Újabb influenzaszezon kezdete előtt állunk, s már érdemes kérni, illetve beszerezni.  

Miskolc - Nagy erőkkel vonultak ki rendőrség, a mentő, a tűzoltóság, a katasztrófavédelem és a terrorelhárítás munkatársai az avasi Klapka György utca egyik lakásához pénteken reggel. A Borsod Online helyszíni tudósítása!  

Sárospatak - Sárospatakon tartotta ünnepi ülését a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat.  

Miskolc - Hó végére megtörténik az Újgyőri főtér átalakítása – ezt ígérik. Mikor kezdik a munkát? Továbbra sem tudni.  

Miskolc, Avas - 2011. október 21-én a reggeli órákban a Terrorelhárítási Központ (TEK) – a birtokába került információk alapján – Miskolcon, az avasi lakótelep egyik Klapka utcai házánál elfogott egy 30 éves miskolci férfit.   

Miskolc, 2011. október 21., péntek (MTI) - Olyan házilag készített szerkezetet találtak a rendőrök Miskolc avasi városrészén, a Klapka utca 30. szám alatt egy férfi lakásában pénteken, amely alkalmas lehet robbantásra, akár emberi élet kioltására, ezért a férfit a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai a városi kapitányságra előállították - tette közzé a rendőrség a police.hu honlapon.  

Miskolc - Halálra gázolt egy gyalogost egy 54 éves miskolci nő, majd anélkül, hogy segítséget nyújtott volna a sérültnek, elhajtott a helyszínről.  

Miskolc, 2011. október 21., péntek (MTI) - Egy szódásszifon méretű, házilag gyártott félig kész bomba volt annak a miskolci tízemeletes panelháznak az egyik lakásában, amelyből kiköltöztették a lakókat péntek délelőtt - értesült az MTI Hírcentrum.  

Miskolc – Az összefogásban látja a nemzet felemelkedésének lehetőségét a kormánymegbízott.

Miskolc - Anyagi káros közlekedési baleset történt pénteken Miskolc határában.  

Miskolc - Személyi sérüléses közlekedési baleset történt Miskolcon a Csabai kapuban.

Miskolc, Avas - Ideiglenesen el kellett hagyniuk otthonaikat egy Klapka úti társasház lakóinak.  

 "Nem túl könnyű állomáshoz érkeztünk, ahhoz, hogy az idei idegenbeli eredménysorunkon javítsunk, a nyeretlenségi sorozatunkat megszakítsuk, jó játékra lenne, lesz szükség" - mondta Benczés Miklós, a DVTK vezetőedzője a pénteki kispesti meccs előtt.  

A labdarúgó NB I 13. fordulójának nyitómérkőzésén, pénteken 18 órától a Budapest Honvéd együttese a Diósgyőri VTK-t fogadja. Ön szerint mi lesz a mérkőzés végeredménye?  

Miskolc - Két versenynap után két borsodi vezette az idei Bécs-Pozsony-Budapest ultramarathont: a fancsali Bogár János állt az élen, míg a miskolci Németh Csaba a második volt. Pénteken Győrből tatára futnak a versenyzők.  

Kézilabda. A szerdai 40 perces produkciót kellene meghosszabbítani, 60 minutára.  

A negyedik helyezett Budapest Honvéd otthonában vendégszerepelt a harmadik helyen tanyázó Diósgyőri VTK együttese a labdarúgó NB I 13. fordulójának nyitómérkőzésén, pénteken 18 órától. A mérkőzésről élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Örültem amikor vezetést szereztünk, de tudtam ezzel nincs vége, a Honvéd jó csapat” – kezdte nyilatkozatát Benczés Miklós a Budapest Honvéd vs. Diósgyőri VTK összecsapás után.        

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában