Helyi közélet

2011.09.15. 16:56

Rendőrségi felhívás közlekedési baleset ügyében

Miskolc - Személyi sérüléses közlekedési baleset történt 2011. augusztus 26-án Miskolc belvárosában. A rendőrség szemtanúk jelentkezését várja.

Miskolc - Személyi sérüléses közlekedési baleset történt 2011. augusztus 26-án Miskolc belvárosában. A rendőrség szemtanúk jelentkezését várja. A rendelkezésre álló adatok alapján 2011. augusztus 26.-án 05 óra 20 perckor Miskolc, Vologda úton a Szent Anna téri Templom mögötti útszakaszon egy 59 éves helyi férfi vezette Mazda típusú személygépkocsiját a Győri kapu irányából a Búza tér felé. Haladása során az autó vezetője nem biztosított áthaladási elsőbbséget a kijelölt gyalogos átkelőhelyen közlekedő, - neki bal irányból 7,3 m.-t behaladó * 74 éves asszonynak, akit elütött. A baleset következtében a gyalogos 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett. A Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetése miatt.

A rendőrség kéri azon személyek (különösen annak a kerékpáros személynek) jelentkezését, akik a cselekmény időpontjában a fenti útszakaszon tartózkodtak, és látták a balesetet.

Jelentkezni lehet személyesen a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Miskolc, Fábián kapu 4), telefonon a 0646/514-511 22-73-as, illetve a 22-72-es melléken, valamint munkaidőn kívül a 107-es hívószámon.

- B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -


Miskolc – Súlyos sérüléssel végződő közlekedési baleset történt Miskolcon, a Vologda úton.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában