Helyi közélet

2011.06.23. 18:47

A Nyéki-tóba fulladt egy férfi

<p>Miskolc (MTI) - Vízbe fulladt egy 63 éves miskolci férfi - az elsődleges adatok alapján fürdőzés közben - a Borsod megyei Nyékládháza mellett lévő tavak egyikében csütörtök délután - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.</p>

Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: fél háromkor egy kamionos leparkolt a járművével az úgynevezett Debreceni-tó mellett, és észrevett egy a vízparton parkoló autót, illetve a tó felszínén lebegő testet, ő értesítette a rendőrséget.

A 63 éves férfi a jelek szerint fürdőzött, gumimatracot, törülközőt találtak a helyszínen. A hatóság az idegenkezűséget kizárta.  

A miskolci rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

A szóvivő elmondta, hogy a szintén Nyékládháza környékén lévő Gólem-tóban eltűnt egy 18 éves fiatalember, erről fél hatkor értesítették a miskolci rendőrkapitányságot.

- MTI -



Csobaj, Szerencs - Az elmúlt években több alkalommal előfordult, hogy a nyári fürdőzések tragédiába torkoltak Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A legnagyobb veszélyben az ittas fürdőzők vannak, de a bányatavakban való átgondolatlan merülések is könnyen halállal végződhetnek, illetve a horgászás is hordozhat magával veszélyeket!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában