Helyi közélet

2010.08.09. 12:11

Díszvendég lett a szépségkirálynő

<p>Kazincbarcika - Soha nem gondolta volna, hogy a görög emberek ilyen kedvesek és segítőkészek...</p>

A szombaton megrendezendő kazincbarcikai II. Tuning Fesztivál díszvendége lesz Orosz Kitti, a Kelet Szépe 2010. Görögország tévéprodukció győztese. Hasulyó János, a Kelet Szépe verseny főszervezője lapunknak elmondta, hogy a nyertes Orosz Kitti másodéves egyetemi hallgató a Miskolci Egyetemen egészségügyi szervező– wellnes turizmus szakon. Hobbija a táncolás, a barátokkal való találkozás, sétálás, shoppingolás és a horgászás. Ez utóbbi családi hagyománynak számít, hiszen Kitti édesanyja és papája rendszeresen résztvesznek az észak-borsodi horgászversenyeken és többször is győzött Berentén a mama, Oroszné Zsóka.

Ismerősei ajánlották

Kitti egyébként nagyon szeret sportolni, rendszeresen aerobikozik. A szépségversenyt az ismerősi ajánlották neki, így nevezett be. Élete nagy élménye volt, hogy eljutott a görög tengerpartra és a szervezők örök élményt nyújtó programokról gondoskodtak a tíz nap alatt. Mindenkinek csak ajánlani tudja az ilyen jellegű megmérettetést, mert kellő önbizalomra tehet szert bárki, amiből egész életében profitálhat.

A szülők természetesen igen boldogok, hogy Kitti lányuk diadalmaskodott a viadalon. Ő néhány versenyzőtársával barátságot kötött, szinte testvérének tekinti őket és naponta találkoznak. Az egyik legfőbb ereje a szépségversenynek a közösségépítés– fogalmazott Kitti. Soha nem gondolta volna, hogy a görög emberek ilyen kedvesek és segítőkészek. Úgy éreztük magunkat mint a királynők, úgy bántak velünk mintha igazi hírességek vagy sztárok lennénk. Nem beszélve a drága és exkluzív nyaralásról, amiben nem sok fiatalnak lehet része, és ezt nagyon meg kell becsülnünk – jelentette ki végezetül Kitti.

 - ÉM-BGy -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában