Helyi közélet

2010.07.17. 12:50

Nyomozás indult a katapult-baleset miatt

<p>Tokaj - A rendőrség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanújával rendelt el nyomozást, a péntek este Rakamazon, a Hegyalja Fesztiválon történt súlyos baleset kapcsán.</p>

A történteket műszaki szakértő bevonásával vizsgálják - közölte a Független Hírügynökséggel szombaton Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Pénteken este a Hegyalja Fesztiválon egy 21 éves pilisi fiatalember súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, miután 14 méter magasból kiesett a katapult-ülésből. Egyelőre nem tudni, mi történt a biztonsági hevederrel, amelynek tartania kellett volna a 21 éves férfit.

A fiatalember koponyatörést szenvedett, illetve végtagtöréseket, jelenleg is a nyíregyházi Jósa András Kórház intenzív osztályán ápolják. Orvosai egyelőre altatásban tartják. Gerince nem sérült, és belső vérzései sincsenek.

- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában