Helyi közélet

2010.06.30. 08:25

Közterület-felügyelőket jutalmaztak

<p>Miskolc - A köztisztviselők napja alkalmából az utcán dolgozó negyvenöt miskolci közterület-felügyelő közül hatan kaptak pénzjutalmat a városházán kedden délelőtt megrendezett ünnepségen.</p>

Miskolci közterület-felügyelők közül hatan kaptak pénzjutalmat a városházán kedd délelőtt megrendezett ünnepségen. Mint Nyírő Pál, Miskolc közbiztonsági tanácsnoka köszöntő beszédében elmondta, a pénzjutalomban részesített dolgozók nem csak megszokott hétköznapi munkájukat végezték kimagaslóan sikeresen, de az árvizek során is helyt álltak, és a rendőrök, városőrök, polgárőrök oldalán részt vettek a Lyukó-völgy visszafoglalásáért folytatott küzdelemben. A város közbiztonsági, bűnmegelőzési stratégiájának részekként a közterületi munka során újratermelődő problémákat kell megoldaniuk a felügyelőknek, akik a folytonosan változó körülmények között is elvégezték feladataikat. Papp Tamás, a miskolci önkormányzat közterület-felügyeleti főosztályának vezetője javaslata alapján Forgács László, Kacsó Menyhért, Lajcsák Krisztián és Szabó Csaba vette át a jutalmat hétfőn délelőtt, Belényesi Károly és Kátai Gábor azonban szabadsága miatt nem tudott ott lenni a rendezvényen.

Észak-Magyarország

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában