Helyi közélet

2008.12.17. 15:14

Rendszertelen rendszerességgel jár a Piroska a Zemplénben

<p>Sátoraljaújhely - A vasutassztrájk negyedik napján továbbra is káosz uralkodik megyénk vasútvonalain. Általában üresek a várótermek...&#160;<dia width="960" height="800" alt="Rendszertelen rendszerességgel jár a Piroska a Zemplénben 2008.12.17."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Rendszertelen_rendszeress_ggel_j_r_a_Pirosk/index.shtml , SERIE ,960,800)"><img src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Rendszertelen rendszerességgel jár a Piroska a Zemplénben 2008.12.17." /></a></dia></p>

A vasutassztrájk negyedik napján továbbra is káosz uralkodik megyénk vasútvonalain. Átalában üresek a várótermek, a Zemplén csücskéből, Sátoraljaúhelyből a helyben kapott tájékoztatás szerint rendszertelen rendszerességgel indulnak vonatok Szerencs irányába.
Ez három óránkénti indulást jelent: egyetlen Piroska vagon ingázik ugyanis Újhely és Szerencs között. De ez sem biztos, mert bármikor, bárki sztrájkba állhat, vagy leválthatják a sztrájktörök, és akkor ez az egyetlen járat is biztonytalanná válik.

Ez egyébként megyénk vasútközlekedésének egészére igaz a pillanatnyi helyzetben.
Bizonytalan a Szerencsen túli vonatközlekedés is, mert ott újabb vasútállomások következnek és ott is rendszertelen rendszerességgel, a mindenkori szolgálatban állók és sztrájkolók függvényében indul, vagy sem tovább járat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában