Hamis vád

2024.03.29. 10:30

Azt hazudta, hogy késsel támadt rá a fia Lakon

A rendőrségtől kért segítséget a fia ellen, aki - állítása szerint - megtámadta őt otthonában.

Boon.hu

Azt állíatotta, késselk támadt rá a fia

Fotó: MW

A Kazincbarcikai Járási Ügyészség hamis vád bűntette miatt emelt vádat egy férfival szemben. A vád szerint a férfi 2023. március  24-én 13 óra körül, a Lak településen lévő lakásából  a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére telefonon olyan büntetőeljárás alapjául szolgáló valótlan bejelentést tett, mely szerint a vele egy háztartásban élő fia a lakóház berendezését ittas állapotban szétverte, majd késsel rátámadt, meg akarta őt szúrni. Ekkor ő állítása szerint védekezésül a fia kezéből kicsavarta a kést oly módon, hogy egy paplant rácsavart a fia kezére, amelyben a kést tartotta.

Próbaidős börtön 

A bejelentést követően az intézkedő rendőrök megjelentek a helyszínen ahol kétséget kizáróan megállapították, hogy a bejelentés valótlan.
Az ügyészség a vádlottal szemben végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt a bíróságnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában