Garázda

2024.03.24. 15:00

Akadályozta a közlekedést és még ő volt felháborodva

A sátoraljaújhelyi támadó a lehúzott ablakon keresztül egy alkalommal ököllel arcon ütötte az autóst.

Boon.hu

ÖKöllel arcon ütötte az autóst

Fotó: Shutterstock

A Sátoraljaújhelyi Járási Ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat egy férfival szemben. A vád szerint a férfi és a testvére az általuk vezetett személygépkocsikkal, 2023. augusztus 19-én kora délután egy Sátoraljaújhelyen lévő benzinkútról kivezető úton tartózkodtak, az autóikkal egymás mellett úgy parkolva, hogy mellettük már nem lehetett gépkocsival elhaladni.  

Egy autós a benzinkútról szeretett volna kihajtani, ezért rádudált a két férfira, akik ekkor elálltak az útból. Ezt követően azonban egyikük odament a benzinkútról kihajtó férfi gépkocsijához és felelősségre vonta, hogy miért dudál. Szóváltás alakult ki kettejük között, melynek során a támadó hadonászni kezdett, míg a megtámadott próbálta megakadályozni, hogy a másik a gépkocsijához érjen. Ekkor a támadó a lehúzott ablakon keresztül egy alkalommal ököllel arcon ütötte az autóst.

Közérdekű munka 

A vádlott cselekménye alkalmas volt arra, hogy az azt észlelőkben megbotránkozást, riadalmat keltsen. A bántalmazás folytán a sértett az arcán 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, és könnyű testi sértés miatt magánindítványt terjesztett elő. Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben közérdekű munka büntetés kiszabására tett indítványt a bíróságnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában