Eljárás indult

2023.04.04. 07:30

Megtudtuk, ezért menekültek el az utasok a Miskolcon villanyoszlopnak csapódott autóból!

Természetesen nem volt minden rendben az autóból kiszálló négy emberrel, a rendőrség eljárást indított.

BOON

Forrás: RTL Klub

Ahogy korábban beszámoltunk róla, nem akármilyen felvételeket rögzített egy térfigyelő kamera Miskolcon! A felvételeken az látszik, hogy nagy sebességgel közlekedik egy autó, amely felett a sofőr elveszíti az uralmát, a jármű kifarol, megpördül, majd oldalról telibe talál egy villanyoszlopot.

Az igazi meglepetés azonban csak ezután következik, ugyanis az alaposan összetört – gyakorlatilag kiflibe hajlott járműből – kipattan a sofőr és három utasa, majd nagyon sietősen elhagyják a helyszínt.

A vármegyei rendőr-főkapitányságon arról érdeklődtünk, mit lehet tudni a balesetről, és az abban résztvevőkről. Mint megtudtuk, bizony volt vaj a fülük mögött, a Miskolci rendőrkapitányság két szabálysértési eljárást is indított az ügy kapcsán.

Az autónak már annyi

Az egyiket az autót a baleset pillanatában vezető sofőr ellen, aki ugyan nem volt bódult, sem ittas, viszont nem volt vezetői engedélye. A másik pedig az autó tulajdonosa ellen, aki átadta ismerősének az autó vezetését, noha tudta, hogy az nem rendelkezik vezetői engedéllyel.

Portálunknak hozzátették: a rendőrség intézkedett az autó forgalmi engedélyének visszavonásáról is, ugyanis annyira összetört, hogy többé közúti közlekedésre már nem alkalmas.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában