Hihetetlen!

2023.04.02. 12:19

Videón, ahogy villanyoszlopnak csapódik egy autó Miskolcon, majd otthagyják az utasok!

Nagyon sietősen távozott a sofőr és a három utas a helyszínről, akik kész csoda, hogy megúszták komolyabb sérülés nélkül.

Forrás: RTL Klub

Nem akármilyen felvételeket rögzített egy térfigyelő kamera Miskolcon! A felvételeken az látszik, hogy nagy sebességgel közlekedik egy autó, amely felett a sofőr elveszíti az uralmát, a jármű kifarol, megpördül, majd oldalról telibe talál egy villanyoszlopot. Miközben egyébként szemből érkezik egy másik autó is, amelyet akár el is találhatott volna az elszálló öreg Fiat.

Az igazi meglepetés azonban csak ezután következik, ugyanis az alaposan összetört – gyakorlatilag kiflibe hajlott járműből – kipattan a sofőr és három utasa, majd nagyon sietősen elhagyják a helyszínt. Az egyikük még megpróbálja bezárni az autó ajtaját, miközben társai már otthagyják sietősen, de aztán feladja a dolgot és a többiek után szalad.

Érdeklődtünk a vármegyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletén az esettel kapcsolatban, ahol hétfőre ígértek tájékoztatást.

Az RTL Klub osztotta meg a közterületi kamera felvételét:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában