Hihetetlen!

2023.04.24. 13:08

Kiütötte a rendőrautó a villamost a Centrumnál! - Fotók, videó! (frissítve)

Nem védte a rendőröket: Szent György napján történt a baleset Miskolcon.

BOON

Fotó: Szaniszló Bálint

Rendőrautó ütközött villamossal Miskolcon a Széchenyi, Szentpáli, Corvin utca kereszteződésében. A villamos kisiklott, és a rendőrautó is alaposan összetört.

A baleset pontosan ugyanott történt, ahol már a korábbi esetek is, az autó ugyanabból az irányából kapta el ismét a Tiszai pályaudvar felé tartó villamost, amely pontosan ugyanúgy és ugyanoda siklott ki, mint már két másik alkalommal. Ráadásul már arra is volt példa, hogy rendőrautóval történjen itt ilyen baleset.

Az elsődleges helyszíni adatok alapján személyi sérülés nem történt, a rendőrautó egy baleset helyszínére tartott éppen, amikor 12.30-kor megtörtént az ütközés. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, így azt is, hogy használta-e a rendőrautó a megkülönböztető jelzést, tudtuk meg a vármegyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletén.

Mint portálunk megtudta, a rendőrök a harsányi úton történt, gyermekmentőt érintő balesethez siettek éppen, amely az elsődleges bejelentés alapján még úgy tűnt, hogy személyi sérüléses lehet.

Villamospótló közlekedik a Tiszai pályaudvar és a Malomszög utca között, az autóbuszok nem érintik a Centrum megállót

Baleset miatt a rendőrség lezárta a Széchenyi István utca - Corvin utca kereszteződést, emiatt villamospótló autóbusz közlekedik a Tiszai pályaudvar és a Malomszög utca között. A Centrum buszmegállókat érintő valamennyi járat a Villanyrendőr megálló felé közlekedik terelve – tudtuk meg.

A villamospótló autóbusz megállóhelyei:

a Tiszai pályaudvaron az 1-es, 1B-s autóbuszok megállójából indul, visszaérkezve az autóbusz leszállóhelyen áll meg,
a Selyemréten és a Soltész Nagy Kálmán utcán a villamosmegállóban,
a Szinvapark/Centrum villamosmegálló helyett a 3A-s, 24-es, 32-es autóbuszok Szinvapark megállóhelyén,
Felső-Majláth irányába a Villanyrendőr villamosmegálló helyett a Villanyrendőr autóbusz megállóhelyen lehet igénybe venni (a bank előtt), a Tiszai pályaudvar irányába a Villanyrendőr villamosmegállóban áll meg,
a Városház téren a villamosmegállóban áll meg,
a Malomszög utcán Felső-Majláth irányába a villamosmegállóban, a Tiszai pályaudvar irányába a szökőkút melletti ideiglenes megállóhelyen lehet igénybe venni.
 

Kérik az utasok megértését és türelmét.

15:10-től ismét villamosok közlekednek a teljes villamosvonalon. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában