Tűz

2023.04.05. 16:47

Bükkábrányban kamion égett, Sátoraljaújhelyen személyautó gyulladt ki

Több jármű is kigyulladt szerdán Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. Sérülés egyik esetben sem történt.

Forrás: Fridél Gergő tűzoltó főtörzsőrmester (Mezőkövesdi HTP)

Bükkábrányban egy munkagépet szállító kamion motortere gyulladt ki. A mezőkövesdi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a sofőr egy porral oltóval elfojtotta a lángokat, az egységek pedig visszahűtötték a motorteret és áramtalanították a járművet. A tűz nem terjedt át a vezetőfülkére, sem a szállítmányra.

Forrás: Fridél Gergő tűzoltó főtörzsőrmester (Mezőkövesdi HTP)

Sátoraljaújhelyen egy személygépkocsi gyulladt ki, az utasok épségben el tudták hagyni az autót. A helyi hivatásos tűzoltók egy háztartási gázpalackot eltávolítottak a csomagtartóból és egy gyorsbeavatkozó sugárral eloltották a tüzet, amely a motorteret érintette. Nem sokkal később, ismét egy autótűz miatt riasztották a tűzoltókat. Sátoraljaújhelyen egy forgalomból kivont személygépkocsi gyulladt ki. A tűz a mellette lévő, műhelyként használt épületre is átterjedt és egy kisteherautót is megrongált. A lángokat a tűzoltók két vízsugárral fékezték meg és oltották el – közölte a katasztrófavédelem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában