Sorozatlopás

2023.04.06. 13:26

Üzletszerűen lopott, egy kiskorút is veszélyeztetve

Összesen 18 alkalommal követett el lopásokat egy helyi férfi, aki egy fiatalkorú ismerősét is bajba sodorta.

Lopássorozatot követett el egy helyi férfi Mezőkövesden, aki egy fiatalkorú ismerősét is bajba sodorta.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Mike_shots

Kiskorú veszélyeztetése bűntett, illetve lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egy 19 éves helyi férfival szemben. 

Az elkövető 2023. március 30-a előtt, Mezőkövesden összesen 18 alkalommal szupermarketekből márkás italokat, édességeket, illatszereket, és élelmiszereket tulajdonított el.

A mezőkövesdi rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították az elkövetőt, akit a 2023. április 3-án történő gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe is vettek, az elkövető beismerő vallomást tett.

Egy fiatalkorút is bajba sodort

A nyomozás adatai szerint egy alkalommal a férfi, egy fiatalkorú ismerősét kihasználva, és ezzel veszélyeztetve őt, követte el a lopást. A fiú ellen - a lopás miatt - a hatóság szabálysértési eljárást folytat.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság az ügyészségen előterjesztést tett az elkövető letartóztatásának indítványozására is - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában