Szörnyű!

2023.03.11. 17:00

Téglával ütötte le a kiskorú lányt Csenyétén

A 14 éves lány elesett, majd a vádlott puszta kézzel többször megütötte.

ÉM

Téglát dobott a lányhoz

Az Encsi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérlete és zaklatás vétsége miatt emelt vádat egy férfival szemben. A férfi 2022. február 22-én éjfél körüli időpontban, a nyitott ajtón keresztül bement egy nő - aki egyébként a rokona - Csenyétén lévő lakásába, ahol magához vett egy kést, mellyel megfenyegette a nőt, hogy engedje el vele a helyszínen tartózkodó 14 éves volt barátnőjét, különben megöli.  

A kiskorú lány kiszaladt, a férfi azonban utána ment és egy tégladarabbal a fején, tarkótájon megdobta, melynek következtében elesett, majd a vádlott puszta kézzel többször megütötte. A vádlott miután félrelökte a sértett segítségére siető két nőt, a helyszínről eltávozott.  

A kiskorú lány a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az elkövetés módjából, valamint a tégladarab tömegéből és méretéből adódóan, a vádlott cselekménye alkalmas volt súlyosabb, 8 napon túl gyógyuló- sérülés okozására.

Magánindítvány 

A vádlott nőrokona az őt ért fenyegetés kapcsán, zaklatás miatt  magánindítványt terjesztett elő a vádlottal szemben. Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását és az elkövetés eszközeként használt tégla elkobzását indítványozta a bíróságnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában