Garázdaság

2023.03.11. 12:00

Részegen, maszkban támadt rá egy férfira Hernádpetriben

Az Encsi Járási Ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat egy férfival szemben.

ÉM

Maszkban támadott

Forrás: Shutterstock

Fotó: Andrey_Popov

A vád szerint a férfi 2022. november  11-én 19 óra 20 perc körül ittas állapotban, arcán egy maszkkal Hernádpetriben megjelent egy férfi lakóházának bekerítetlen udvarán, ahol minden előzmény nélkül rátámadt a házból éppen kilépő férfira, akit arcon ütött, majd az ütéstől a földre került sértettet tovább próbálta ütlegelni, azonban ő védekezett, eltolta magától a vádlottat, valamint dulakodtak és a maszkot is lehúzta a fejéről. A támadó futva távozott a helyszínről.  

A megtámadott férfi a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett és a vádlottal szemben könnyű testi sértés miatt magánindítványt terjesztett elő.

Többszörös visszaeső 

A vádlott kihívóan közösségellenes és erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást és riadalmat keltsen. Az ügyészség a többszörös visszaesőnek minősülő vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában