Lopás

2022.11.09. 11:37

Maszkot húzott a pattogatott kukoricához (fotókkal)

Többször is fordult az a férfi, aki kirámolta egy felsődobszai porta kamráját. A tolvaj maszkot és kesztyűt is húzott a befőttek és a konzervek ellopásához.

Forrás: police.hu

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Encsi Rendőrkapitányság egy 26 éves felsődobszai férfivel szemben. A gyanúsított 2022. november 3-án a késő esti órákban behatolt egy felsődobszai portára, ahol a melléképületből élelmiszereket tulajdonított el.

Forrás: police.hu

A maszkot és kesztyűt is viselő tolvaj többször fordult, amíg el tudta vinni a fűszereket, a kakaóport, a szalonnát, a kukorica- és babkonzerveket, a pattogatni való kukoricát, a lisztet, a sört, vagy éppen a disznózsírt.

Forrás: police.hu

A bejelentést követően a nyomozók pár nap alatt azonosították, elfogták, majd előállították a rendőrségre a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A rendőrök 2022. november 7-én gyanúsítottként hallgatták ki az elkövetőt, aki beismerő vallomást tett – írja a police.hu.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában