Felkavaró részletek!

2022.09.06. 22:00

Mind az öten azonnal meghaltak – apa és lánya sem élte túl (frissítve)

Gyorshajtás és nem használt biztonsági öv – ez húzódik a tragédia hátterében.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Frissítés

A rendőrök a baleset szemléjét és a műszaki mentést 2022. szeptember 7-én 11 óra 15 perckor befejezték, az érintett útszakasz forgalma ismét zavartalan.

Vezessenek óvatosan!

Összefoglaló frissítés

Szeptember 6-án 21 óra körül a 37-es főúton, Szerencs és Miskolc közötti útszakaszon egy személygépkocsi 46 éves szerencsi vezetője a megengedett 60 kilométer/órás sebességet jelentősen túllépte. A sofőr áttért a szemközti sávba, majd összeütközött egy vele szemben szabályosan haladó autóval, amiben négyen utaztak. A balesetben mindenki életét vesztette.

Halálos éjszaka

A vétlen 37 éves megyaszói sofőr mellett egy 19 éves fiatalember ült, hátul pedig egy 38 éves bekecsi nő és egy 13 éves gyermek utazott, míg a másik autóban ülő 46 éves sofőr, aki egyedül utazott, szerencsi illetőségű volt. A balesetet feltételezhetően okozó férfi nem használta a biztonsági övét, illetve a másik autó hátsó ülésén ülő 38 éves bekecsi nő, és a 13 éves megyaszói kislány sem. A tragédiát nem élte túl a kislány 37 éves megyaszói édesapja, és 19 éves alsódobszai rokonuk sem.

A Szerencsi Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a halálos közúti baleset pontos körülményeit.

22:12

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy Miskolc és Szerencs közötti útszakaszon két személygépkocsi frontálisan összeütközött. Az eddig tisztázatlan körülmények miatt bekövetkezett balesetben öten az életüket vesztették. A rendőrség a helyszínelés és műszaki mentés idejére a forgalmat Taktaszada, Bekecs és Prügy felé terelték.

21:46

Két személyautó karambolozott a 37-es főútnál, Szerencs közelében. Az ütközéshez a város hivatásos tűzoltóit riasztották műszaki mentés céljából. A beavatkozást a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták - írja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában