Bűnügyi hírösszefoglaló

2022.09.12. 14:00

Bombafenyegetés és halálos balesetek Borsodban

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk, milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban szeptember 5. és szeptember 11. között.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Mind az öten azonnal meghaltak – apa és lánya sem élte túl  - Gyorshajtás és nem használt biztonsági öv – ez húzódik a tragédia hátterében.

Videó: Kristály átadása közben csaptak le a dílerekre a KR NNI miskolci nyomozói - Ónodon ütöttek rajta a két férfin és a nőn. Összesen 750 gramm új pszichoaktív anyagot foglaltak le tőlük. A drog feketepiaci értéke 3 millió forint.

Életveszélyes sérülést okozott, majd megfenyegette a szemtanút - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség vádat emelt egy 16 éves fiatalkorú férfi ellen súlyos testi sértés vétsége és büntetőügyben kényszerítés hatósági eljárásban bűntette miatt.

Csak át akart szaladni, most kórházban fekszik - Kedden késő este gyalogost gázolt egy autós Miskolcon.

Bombafenyegetést kapott a Szent Ferenc Kórház - Elkezdtek mindenkit kiterelni az épületből a telefonon érkezett fenyegetés miatt.

Gázvezetéket vágtak át Miskolcon, lakókat kell kiköltöztetni! - Illegális hulladéklerakó felszámolása közben vágta át a gázvezetéket Miskolcon egy munkagép.

Tragédia a 37-esen - Diáktársukra emlékeznek - A keddi balesetben elhunyt kislány a megyaszói általános iskola diákja volt. Jó tanuló, kedves, mosolygós kislányt vesztett el az intézmény.

Megsérült a motoros: szemtanúkat keres a rendőrség - A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy Mezőkövesden történt közúti közlekedési baleset kapcsán.

Tragédia a 37-esen - Apát és lányát gyászolja egész Megyaszó - Az általános iskola homlokzatára is kikerült a fekete zászló.

Villám csapott egy családi házba Felsőregmecen - A villámcsapás miatt a tető- és födémszerkezet beszakadt. 

Fenyegette és szidalmazta a rendőrt - bűnösnek találta a bíróság - A Kazincbarcikai Járásbíróság ítéletet hozott annak a vádlottnak az ügyében, akivel szemben becsületsértés vétsége miatt indult büntetőeljárás.

Elsőbbséget kellett volna adni – tragédia lett belőle - Egy 83 éves férfi Köröm felől kanyarodott ki kerékpárjával, és az elsődleges adatok alapján nem adta meg az elsőbbséget a védett útvonalon haladó autónak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában