Határvadászat

2022.08.19. 10:10

Falunapokon toboroztak a rendőrök

A elmúlt napokban Telkibányán, Perén és Sajószögeden megtartott falunapokon toboroztak a rendőrök.

Toborzás Perén | Forrás: police.hu

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai 2022. augusztus 13-án, Telkibányán, Perén és Sajószögeden is felállították toborzópontjaikat. A falunapokon megjelent helyi lakosok teljes részletességgel tájékoztatást kaptak a szerződéses határvadász szolgálatról, a feladatellátásról, a jelentkezés feltételeiről és módjáról, valamint az illetményről és az egyéb juttatásokról. 

Az érdeklődőknek jelentkezési egységcsomagot nyújtottak át a Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai.

A képzéssel kapcsolatban ezen a linken informálódhatnak. A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Borsod-Abaúj Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos tájékoztatást a jelentkezéshez.

 Legyél Te is szerződéses határvadász, vegyél részt államhatárunk védelmében!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában