Határvadászok

2022.08.17. 11:00

Határvadászokat toboroztak megyénkben

A múlt héten, Kazincbarcikán a Kolorcity Fesztiválon, Mezey István Művészeti Központban, és a Kolorcity Arénában, illetve Rudolftelepen a Ruda Fest kulturális programokon is toboroztak a rendőrök.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt napokban sem tétlenkedtek a toborzó csoport tagjai. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egyenruhásai 2022. augusztus 11-e és 14-e között a Kolorcity Fesztiválon, a Mezey István Művészeti Központban és a Kolorcity Arénában fogadták a határvadász hivatás iránt érdeklődőket. Szombaton pedig a toborzócsoport, Rudolftelepen a Ruda Fest kulturális napokon adott tájékoztatást a rendezvényen megjelent résztvevőknek.

"

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: 

https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes

Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos tájékoztatást a jelentkezéshez.

"

 Legyél Te is szerződéses határvadász, vegyél részt államhatárunk védelmében!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában