Miért nézi őt?

2022.07.05. 08:27

Több alkalommal megrúgta, rátérdelt és a fején is ütlegelte áldozatát

A boltban tartózkodó, számára ismeretlen férfinak odaszólt, hogy miért nézi őt, ezen vitatkozni kezdtek.

Fotó: Shutterstock

A vádirat szerint a vádlott 2022. január hónap második felében, az esti órákban Kazincbarcikán ittas állapotban bement egy vegyesboltba, ahol ételt és italt vásárolt. A szintén a boltban tartózkodó, számára ismeretlen férfinak odaszólt, hogy miért nézi őt, ezen vitatkozni kezdtek.

Az egyre agresszívabb magatartást tanúsító vádlott a sértett férfit ruházatánál fogva megragadta, rángatta, majd ellökte.

A sértett a lökéstől elesett, félig ülőhelyzetbe került, miközben egy polcba is beütötte a fejét. A vádlott ekkor tovább bántalmazta, odalépett hozzá, megrúgta, testének medence részére rátérdelt és több alkalommal megütötte.

Amikor abbahagyta a cselekményét, felállt, közölte a pultos nővel, hogy „üdvözli” a bolt tulajdonosát, majd elhagyta a helyszínt.

A vádlott bántalmazás eredményeképpen a sértett 8 napon túl gyógyuló orrcsonttörést, valamint a fej zúzódását szenvedte el.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben büntetővégzésben – tárgyalás mellőzésével – közérdekű munka büntetést indítványozott - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában