Rendőrségi összefoglaló

2022.07.29. 09:30

Prostitúció, engedély nélküli vezetés, balesetek 24 óra alatt Borsodban

Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

Shutterstock/illusztráció

A Miskolci és az Edelényi Rendőrkapitányság 2022. július 28-án tiltott prostitúció, engedély nélküli vezetés, illetve tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt összesen négy személlyel szemben indított eljárást. A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették. A rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást a miskolci, az ózdi és a tiszaújvárosi járőrök összesen négy személlyel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

A fenti eseteken túlmenően az elmúlt 24 órában a Szerencsi Rendőrkapitányság munkatársai egy, elfogatóparancs hatálya alatt álló körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Hét baleset

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában hét anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában