Késsel ment rabolni

2022.06.07. 10:48

Trafikrablás Miskolcon: Segítettek elfogni a támadót

Dicséretben és elismerésben részesítette a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője azokat az állampolgárokat és rendőröket, akik részt vettek egy miskolci támadó elfogásában.

Forrás: police.hu

Mint arról korábban beszámoltunk: 2022. május 29-én, Miskolcon, késsel rátámadtak egy trafikos eladóra. A rabló több mint 100 ezer forinttal és némi dohánytermékkel távozott a helyszínről. A sértett azonnal riasztást adott a Telmon Kft. diszpécserszolgálatához, ahonnan rögvest értesítették a rendőrséget az eseményekről. Mindeközben az eladónő segítséget kért az utcán egy férfitól is. Raffael László határozott fellépése eredményeként visszatartotta a támadót az időközben kiértesített rendőrök helyszínre érkezéséig, akik a tetthely közelben elfogták a rablót.

Dr. Kiss Attila a r. vezérőrnagy a főkapitányság vezetője, és Szűcs Tibor a Telmon Kft. ügyvezető igazgatója szolgálati feladatainak kiemelkedő ellátásáért, az eredményes rendőri intézkedés elődsegítése, valamint a jogsértés elkövetőjének előállítása érdekében nyújtott kiemelkedő teljesítménye miatt dicséretben és elismerésben részsítette:

Simó Zoltán r. zászlóst, a Miskolci Rendőrkapitányság Vasgyári Rendőrőrs körzeti megbízottját;

Bak Attila r. őrmestert, a Miskolci Rendőrkapitányság Vasgyári Rendőrőrs járőrét;

Balogh Bernadette r. századost a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központ fő ügyeletesét.

Raffael Lászlót, és az érintett Nemzeti Dohánybolt eladónőjét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában