Lopás

2022.06.14. 13:39

Nagy menekülés után fogták el az avasi tolvajt

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Nem mindennapi elfogásnak voltak szemtanúi azok, akik hétfőn, dél előtt nem sokkal Miskolcon a Tapolcai-elágazásnál jártak. Szemtanúk szerint egy fiatal fiú vágódott ki futva a buszmegálló mellől a Testvérvárosok irányából, majd átrohant a négysávos úton, miközben a gyalogosoknak piros volt a lámpa – nem sok híja volt, hogy elüssék. Ezután a Petneházi-bérházak irányába futott tovább, miközben rendőrautó érkezett és nagy gumicsikorgással, a járdára hajtva vágott a menekülő elé. A kipattanó rendőrök elkapták a fiút, majd a motorháztetőre fektetve bilincselték meg, miközben újabb rendőrautók is érkeztek, majd beültették az autóba és elvitték.

Mint a megyei rendőr-főkapitányságon megtudtuk, a fiatalkorú fiú hasonló korú társával együtt az Avas városközpontban található egyik szupermarkettben próbált meg lopni, de rajtakapták őket. A riasztott rendőrök egyiküket a helyszínen eltudták fogni, ám a másik fiú onnan menekült le egészen a Tapolcai-elágazásig, ahol végül a rendőrök karjaiba futott. A Miskolci Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást kezdeményezett a fiúkkal szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában