Dicséret

2022.05.05. 15:31

Elismerés a járőrpárosnak

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elismerésben és jutalomban részesített két – a Készenléti Rendőrség állományába tartozó – rendőrt.

Forrás: police.hu

A Készenléti Rendőrség Kelet-Magyarországi Határrendészeti Igazgatóság, III. Határvadász Bevetési Főosztály, XXI. Határvadász Bevetési Osztály állományába tartozó Csikós István r. törzszászlós és Vas László c. r. főtörzsőrmester 2022. április 28-án a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálatot.

Járőrözésük során értesítést kaptak arról, hogy az egyik miskolci bevásárlóközpont illemhelyiségében feltehetőleg szexuális visszaélés történt, illetve közölték velük a feltételezett elkövető személyleírását, amelynek alapján a kiléte is beazonosításra került.

A rendőrök azonnal a gyanúsított keresésére indultak, akit fél órán belül felkutattak és elfogtak.

Szolgálati feladatainak kiemelkedő ellátásáért dr. Kiss Attila r. vezérőrnagy a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője – a járőrök elöljárója, Kalocsai Róbert r. ezredes jelentétében – dicséretben és elismerésben részesítette Csikós István r. törzszászlóst és Vas László c. r. főtörzsőrmestert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában