Tragédia

2022.02.12. 21:47

Belefulladt egy hatéves kisfiú a Ronyva patakba

Még csütörtökön este borzasztó tragédia történt Sátoraljaújhely határában. Értesüléseink szerint egy 2016 és egy 2017-es születésű kisfiú játszott a Ronyva patak partján és 17 óra után, eddig ismeretlen körülmények között mindketten a vízbe estek.

HI

Rovnya patak. Fotó: Juhász Gábor/Illusztráció

A fiatalabbik gyereknek sikerül kimásznia a vízből és a közeli telephelyre ment segítséget kérni, ahol a biztonsági őr azonnal tárcsázta a segélyhívó számot, majd bebugyolálta az átázott, átfagyott gyereket.

 

A kiérkező rendőrök, illetve az időközben odaérkező családtagok és környékbeliek kezdték meg a kisfiú keresését, akit az egyik keresésében résztvevő férfi talált meg a vízben. Az egyenruhások azonnal megkezdték a gyerek újraélesztését, amit a kiérkező mentősök emelt szinten folytattak, majd kórházba szállították.

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságon megerősítették értesüléseinket, és hogy a gyermek életét nem sikerült megmenteni. Hozzátették: a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság kiskorú veszélyeztetése miatt indított vizsgálatot, ismeretlen tettes ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában