Mielőtt balesetet okozott volna

2022.01.07. 15:09

Hat bűncselekményt, illetve szabálysértést követett el egyszerre a sofőr

A miskolci rendőrök még azelőtt kiszűrték a forgalomból a járművezetőt, mielőtt balesetet okozott volna.

Forrás: Rendőrség

A miskolci rendőrök még azelőtt kiszűrték a forgalomból a járművezetőt, mielőtt balesetet okozott volna.

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály járőrei 2022. január 6-án végeztek közúti ellenőrzést. Ennek során a Miskolc, Keleti úton megállítottak egy járművet, majd az ellenőrzés során kiderült, hogy a sofőr vezetői engedélyét már több, mint egy éve bevonták, a járművezetéstől eltiltották, az autóra nem kötött kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást, egy több mint 20 centiméter pengehosszúságú kést – mint közbiztonságra veszélyes eszközt - tartott a vezetőülés alá rejtve, illetve mind a légalkohol mérő, mind a kábítószer gyorsteszt pozitív értéket mutatott.

 

A járőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, vele szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt és járművezetés bódult állapotban bűncselekmények, illetve az elkövetett egyéb szabálysértések miatt büntető és szabálysértési eljárást indítottak - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában