Lezárt ügy

2022.01.03. 14:39

Bíróság elé állhat a miskolci kerékpártolvaj

A rendőrség befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben egy férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy kerékpárokat lopott Miskolcon.

Forrás: Shutterstock

A Miskolci Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 56 éves erdőbényei férfival szemben. A gyanúsított 2021. augusztusában Miskolcon összesen öt kerékpárt lopott el. Az eljárás során a nyomozók beazonosították a férfit, akit 2021. augusztus 28-án a rendőrök elfogtak, majd előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

A rendőrségi tapasztalatok alapján a tolvajok rövid idő alatt megszerezhetik az úgymond könnyűprédának tűnő bicikliket. Kellő óvatossággal, és megfelelő védelmi eszközökkel, módszerekkel az ilyen jellegű bűncselekmények megelőzhetőek. Amennyiben bűncselekmény áldozatává válik, azonnal értesítse a rendőrséget a 112-es segélyhívó számon!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában