Rendőrségi hír

2021.12.04. 12:58

Ismét megtámadták és megverték Tatár Ivánt

A 2012-ben kis híján agyonvert lantművészt internetes olvasónk állítása szerint az egyik korábbi támadója hagyta helyben.

Ahogy akkor arról részletesen beszámoltunk Tatár Ivánt 2012 márciusában minden előzmény nélkül támadták meg és verték össze úgy, hogy maradandó fogyatékosságot és egészségkárosodást szenvedett el. A négy bíróság elé került férfi az avasi temető közelében szalonnát sütött és italozott. A gitárművész elment mellettük, mire utánamentek, megtámadták és ketten a földig verték, majd ott is rugdosták, taposták. Őket különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérlete miatt, míg két társukat segítségnyújtás elmulasztása miatt ítélte el a bíróság.

Olvasóink most arra hívták fel a figyelmet, hogy a lantművészt egy miskolci söröző előtt bántalmazták a napokban, állításuk szerint az egyik korábbi támadója, aki időközben szabadult börtönbüntetéséből.

Megkeresésünkre a megyei rendőr-főkapitányság megerősítette a támadás tényét, mint tudatták portálunkkal: a Miskolci Rendőrkapitányság könnyű testi sértés gyanúja miatt indított eljárást az ügyben.

(A borítókép illusztráció)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában