Rendőrségi összefoglaló

2021.09.21. 10:00

Jogsi nélküli vezetés és családi perpatvar történt az elmúlt 24 órában

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

Jogosítványcsere online – Spórolhat is, aki a virtuális térben intézi Ha valaki rendelkezik ügyfélkapu-regisztrációval, mostantól automatikusan kaphatja meg új jogosítványát egy online nyilatkozat kitöltése után – ráadásul nem kell érte fizetni. 20210419 Szombathely Fotó: Unger Tamás UT Vas Népe

Forrás: MW

Fotó: Unger Tamás

A megye rendőri állománya 2021. szeptember 20-án egy sofőrt engedély nélküli vezetés elkövetése, míg egy másik férfit a távoltartó határozat megszegése miatt vett őrizetbe. A szabálysértőket a rendőrök őrizetbe vették és 72 órán belül bíróság elé állítják.

Hozzátartozók közötti erőszak kapcsán a Szerencsi Rendőrkapitányság egy esetben alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást.

A megye közútjain az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, amiből egy halálos kimenetelű volt. Anyagi káros balesetek kapcsán tizenkét esetben intézkedtek a rendőrök, a közúti ellenőrzéseik során pedig három ittasan a volán mögé ült sofőrt szűrtek ki a forgalomból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában