Lezárt ügyek

2021.07.02. 19:45

Balesetezett a lopott autóval

Befejezte az ügy vizsgálatát a rendőrség azzal a 25 éves férfival szemben, aki ellopott egy autót, amivel balesetet szenvedett Sajókaza határában.

Fotó: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Sajókaza és Felsőnyárád között találtak a rendőrök egy balesetet szenvedett és hátrahagyott gépjárművet 2021. február 22-én a hajnali órákban. A gépjárműről a rendőrök megállapították, hogy azt a tulajdonosa tudta és beleegyezése nélkül használta egy ismeretlen személy. Az egyenruhások az eljárás során azonosították az elkövetőt, akit gyanúsítottként hallgattak ki.

A férfi az eljárás során további Kazincbarcikán elkövetett gépjárműfeltörést is elismert.

A 2021. március 17-én őrizetbe vett gyanúsított letartóztatását az eljáró nyomozási bíró elrendelte, és az eljárás során végig fenntartotta.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a lopás bűntett és más bűncselekmények elkövetése miatt folytatott eljárás során a szükséges nyomozati cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban továbbította az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában