Baleset

2021.04.09. 12:30

Majdnem az árokba borult autójával – Videóval!

Ferenc óriásit hibázott, ezért majdnem felborult autójával. Mindezt saját fedélzeti kamerája rögzítette!

Fotó: bpiautosok.hu

„Nem, nem azért tesszük közzé a felvételt, hogy pálcát törjetek, hanem amiatt, hogy szolgáljon ez sokatoknak intő példaként.” – olvasható a bpiautosok weboldalán.

Olvasójuk, Ferenc egy elsőkerék-meghajtású autóval hajtott az országúton, a Harsány és Bükkaranyosi elágazás között.

Azt írta, hogy: „én, idióta, fájós fejjel, 2,5 óra vezetés után – remélem – az életem legrosszabb vezetési döntését hoztam meg ott, akkor, az esőben.”

„Nem történt senkinek, semminek semmi baja szerencsére, de szabálysértés történt részemről mivel az előzés végén már záróvonalon mentem át, az egyedüli „mentő” érvem, hogy soha nem csináltam hasonlót. A történtek viszont szerintem tanulságosak, ezért szívesen elküldöm, hátha okul belőle más is.”

Ahogyan a videón is látható, előzni kezdett ott, ahol nagyon nem kellett volna és majdnem nagyon nagy baj történt, amivel nemcsak a saját, de kis híján mások életét is veszélyeztette.

Ferenc azt is megírta, hogy: „most 7 hónapja van meg a jogsim, 10 ezer kilométernél tartok, ez volt körülbelül az ötödik előzésem 1×1 sávon. Annyira nem ijedtem meg és nagyjából tudtam, mit kell csinálni szerencsére. Az első ellenkormányzásnál – ha éberebb vagyok – egy kis gázzal, és kisebb ellenkormányzással talán hamarabb meg lehetett volna fogni a kocsit. Aztán láttam, szemben közelít egy autó, már nem mertem gázzal korrigálni, mert nagyon nem akartam neki bajt okozni.”

„Ebből is tanulhat, aki vevő rá, én ezért nézek ilyen videókat…” – tette hozzá a bpiautosok olvasója.

„Tény, hogy óriásit hibázott, de hatalmas szerencséje volt, valamint friss jogsis létére ösztönösen tudta, hogy mit kell tenni és „megfogta” az autót.” – summázta a lényeget a bp-i autósok közössége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában