őrizetben

2021.02.26. 14:19

Hivatali idejében árult az ózdi díler

Az ózdi nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki új pszichoaktív anyaggal kereskedett. A dílert csak „hivatali”, azaz meghatározott időben, reggel 7 óra 30 perctől este 19 óráig lehetett felkeresni, és reklamációt sem fogadott el.

Forrás: police.hu

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy helyi 25 éves járdánházi férfival szemben.

A gyanúsított 2021. február 22-ét megelőzően, azaz elfogásáig Ózdon, új pszichoaktív anyaggal kereskedett. A férfinél tartott házkutatás során a nyomozók új pszichoaktív anyagot foglaltak le.

Fotó: police.hu

A rendőrök a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vételéről is határoztak, majd előterjesztéssel éltek letartóztatásának indítványozására.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy az új pszichoaktív szerek mindig kétséges összetételűek és eredetűek, ezért élettani hatásuk kiszámíthatatlan, használatuk akár tragikus kimenetelű is lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában