ellenőrzések

2021.02.04. 15:07

A piros továbbra is tilos!

Öt óra alatt kilenc járművezető hajtott tovább a jelzőlámpa tilos jelzése ellenére Miskolcon. A rendőrök mindegyikükkel szemben intézkedtek.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A közlekedési jelzőlámpa jelzéseinek a figyelmen kívül hagyása a legsúlyosabb szabályszegések közé tartozik, amelynek következménye tragikus is lehet.

Ezen lehetséges tragédiák megelőzésének érdekében a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály járőrei rendszeresen célzott ellenőrzéseket tartanak, amelyre legutóbb 2021. február 3-án került sor.

A Miskolcon történt ellenőrzés során öt órán belül kilenc olyan gépjárművezetővel szemben kellett intézkedniük, akik a közlekedési jelzőlámpa tilos jelzését figyelmen kívül hagyva hajtottak tovább.

A rendőrök a szabályszegő autósokat megállították, és valamennyi gépjárművezetővel szemben 50.000 forint közigazgatási bírságot, illetve nyolc közúti közlekedési előéleti pontot szabtak ki.

Kérjük, a szabályokat mindenki tartsa be!

-Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában