közlekedésbiztonság

2021.01.23. 08:30

Vida Pétert is bevetették a borsodi zsaruk

A Magyar kultúra napjának tiszteletére, és a közlekedésbiztonság érdekében a borsodi zsaruk bevetették Vida Péter miskolci kötődésű színművészt is.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság több alkalommal is hírt adott már arról, hogy a közlekedési szabályok figyelmen kívül hagyása legtöbbször balesethez vezethet. Legutóbb a piros jelzésen átszáguldó autósok szabályszegését mutatták be. A nyolc pontos (közúti közlekedési előéleti pontos) manővereinek intő figyelmeztetése előtt Horváth Richárd r. főtőrzsőrmester gyerekdalt írt arról, hogy a piros az tilos. Emlékeztetőül a videóklip ide kattintva újra megnézhető.

Vida Péter, a miskolci kötődésű Karinthy-díjas színművész a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság a közlekedésbiztonság érdekében, illetve a Magyar kultúra napjának tiszteletére két stílusban szavalta el a „Jól jegyezd meg: a piros az tilos” című dal szövegét. A prózai intelemnél a költő arra gondolt, hogy a piros az tilos!

A Borsod-Absaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy a közlekedési szabályok betartásával a balesetek elkerülhetők. Mindannyiunk közös érdeke, ugyanis, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában